Tuesday, December 3, 2013

Menang Teka - Teki : Blog Mummy Ayu

Salam dan hai korang,

Aku baru dapat hadiah yang cute from USS, Singapore OK. Dibeli dalam singapore dollar okeyh, nampak tak, nampak tak hahahahahah .. 

Camni, aku memang tiap pagi akan terjah a few blog before start kerja dan yang a few ni lah yang aku akan refresh banyak kali walaupun owner blog dah cakap yang dorang outstation ke, bz ke, hari ni up satu entry ke, still aku dok refresh. Cam ketagih pun ada, haaaa gituh punya tahap tau. Tak tipu. Benda betul.

Salah satu blog ni Mummy Ayu atau blogger lain panggil Mummy Ayu la kot hahaha. Sebab apa aku selalu terjah nak tau tak? sebab every week, Mummy Ayu akan upload pic makanan yang kekadang membuatkan aku mencecess air liur exspecially dessert. Penting untuk aku sebab aku pantang nampak makanan yang sedap pastu nak mencuba. Nasib baik lately aku tak beriya sangat nak mencari, sebab apa aku pun tak tau.

So on past few weeks tu, aku baca entry http://mummyayu.blogspot.com/2013/11/kami-ke-mana.html dan suruh saja teka teka ke mana dorang pergi weekend tu. 


Aku memang tak tengok pun FB & Insta Mummy Ayu ni, aku memang saja nak teka.

Tup - tup ..


Hehe, ko dah la tak follow orang tu, pastu ko sibuk nak join teka teki kan.. Xpe kak, saya dah follow dah tadi. Bhahahahahhaa .. Terima Kasih kepada semua peneka kerana lambat untuk meneka. Haih. Hahahhaha.

So, semalam hadiah dah dapat by abam posmen. Macam cute je, macam cantik je bungkusan.


Tapi memang puji tau usaha Mummy Ayu ni sebab siap buat thanks note kat kita pulak, bukan ke saya yang patut bagi thanks note tu dekat akak. Hohohoho


So, eh mestilah kena tunjuk fridge magnet tu last sekali kalau tak korang tak baca entry aku plak. (memang ramai yang tgk blog aku ni) PUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Woody WoodPecker, Universal Studios Singapore Fridge Magnet.

Terima Kasih Mummy Ayu dan diharapkan akak akan setiap hari update blog dan jangan lupa entry makanan. Eh. Hahahahhahahahahaha 

Bye.





1 comment:

  1. alhamdulillah..dah sampai pun..glad u like it!! ..o tak follow yer.. sama la..he he he..ok now dah follow, nanti follow yer.. harus la..saya nie ex-chef, tu yg rajin gak masak2...now chef kat rumah jer. :-) apa pun..tq coz selalu jengah2..

    ReplyDelete