Friday, March 8, 2013

Info Sihat

Aku tengah mengemas barang pameran dalam stor, banyak sangat keratan akhbar, poster poster untuk dipamerkan,memacam penyakit dan cara mengubat ada .. Hahaha .. mintak mintak kita semua sihat walafiat la ye. Kang korang curious pulak kan, aku keje kat kolej kesihatan, memang patut la jumpe semua info camni .. 



 


Amacam, simple je pon poster nya .. pix aku memang tak boleh blah, kamera henpon x cun mana.. Korang weekend jangan nak tension bagai ok

Bye 


1 comment:

  1. sudah kau!! info sihat konon. sejak2 keje sini mcm2 sakit ko mari kan... ahahah =))

    ReplyDelete